بررسی مشکلات عمده ی خودرو
سرویس های دوره ای خودرو یکی از راه های ساده و مطمئن برای سالم ماندن خودروی شماست. برای تعمیر، نگهداری و حفظ خودرو بهتر است هر چند وقت یک بار اجزای مهم و اساسی خودرو را چکاپ کامل کنید. با انجام این کار هم در هزینه و وقت خود صرفه جویی نموده و هم از بروز اتفاقاتی مثل خراب شدن ناگهانی خودرو در جاده جلوگیری خواهید کرد. در این مقاله به بررسی رایج ترین مشکلاتی که ممکن است برای هر نوع خودرویی رخ بدهد می پردازیم.

استارت نخوردن خودرو
استارت نخوردن پایه ای ترین اتفاقی است که برای هر راننده ممکن است پیش بیاید. خرابی در استارتر و اتصالات پشت آن، خرابی یا خالی شدن باتری، مشکل در موتور خودرو و قفل شدن آن، سوییچ قطع شده و ... می تواند علت بروز این مشکل باشد.
برای حل این مشکل ابتدا باید بدانیم مشکل از کدام قسمت خودرو است. راه های زیر برای تشخیص محل خرابی می تواند برای شما مفید باشد:
- اگر در هنگام استارت زدن چراغ های آمپر تغییر نکنند و فقط صدای تق به گوش برسد یعنی مشکل از استارتر خودروی شماست.
- اگر موتور شما قفل شده باشد نیز استارت خودرو به مشکل بر میخورد. برای تشخیص این که موتور قفل شده است یا نه دنده ی خود را روی 5 قرار داده و اتومبیل را هل دهید، اگر اتومبیل حرکت نکرد یعنی موتور خودرو قفل شده است.
- ممکن است مشکل استارت نخوردن از فیوز خودرو باشد که با مشاهده و بررسی آن می توانید مشکل را حل کنید.
- ضعیفی و یا کهنه شدن باتری از دلایل دیگر استارت نخوردن ماشین است که با تعویض آن مشکل حل خواهد شد.
- اگر سوییچ خودروی شما خراب باشد نیز ماشین استارت نمی خورد. برای بررسی خرابی سوییچ آن را در حالت باز (نه در حالت استارت کامل) قرار دهید اگر چراغ های هشدار دهنده روشن نشوند و البته باتری ماشین سالم باشد در این صورت سوییچ شما خراب است و نیاز به تعویض دارد.
علاوه بر موارد بالا، دلایل دیگری نیز می تواند باعث روشن نشدن اتومبیل شما باشد. مواردی مثل خرابی سیم پیچ ها، اشکال در قطعات الکترونیکی درون استارت، ایجاد رطوبت درون کلاه توزیع خودرو، مشکل در پمپ سوخت فیوز و رله ی پمپ سوخت می توانند در این مشکل دخیل باشند. در صورت نیاز به مشاوره و یا تعمیرکار سیار در کرمان می توانید با ما در ارتباط باشید.
لرزش فرمان خودرو
علت این مشکل بستگی به زمان اتفاق افتادن آن دارد. اگر بلافاصله بعد از روشن شدن خودرو فرمان شروع به لرزش کند احتمالا سیبک ها یا اجزای سیستم تعلیق این مشکل را به وجود آورده اند اما اگر در هنگام سرعت بالا این اتفاق بیفتد می توان گفت که احتمالا بالانس تایر به مشکل برخورده است. با این وجود بایستی خودروی خود را حتما به یک تعمیرکار ماهر نشان دهید.
جوش آوردن خودرو
جوش آوردن خودرو با مشکلات رادیاتور اتومبیل (مایع خنک کننده ی موتور) مرتبط است. عمده ترین مشکلات رادیاتورعبارتند از: نامناسب بودن آب رادیات، قطعی لوله های رادیات و نشت آب درون آن، گرفتگی لوله های مسیر حرکت آب، نشتی پمپ آب که وظیفه گردش آب رادیات را دارد و خراب شدن فن رادیاتور که وظیفه خنک کردن آب آن را دارد. البته رانندگی با دنده ی سنگین یا سربالایی به طور مداوم و نامیزان بودن باد لاستیک نیز از مهم ترین عوامل جوش آوردن خودرو هستند.
اشکال در ترمز خودرو
اگر سطح لنت ترمز یا روغن ترمز کم شود به مرور باعث سوت کشیدن وخرابی آن می شود. هم چنین نشت کردن روغن، افزایش حرارت و دود کردن لنت از دیگر نشانه های خرابی ترمز اتومبیل شماست. در صورت مواجه شدن با این اتفاقات سریعا اتومبیل خود را در یک تعمیرگاه حرفه ای نشان دهید و قطعات مربوطه را تعویض کنید.
سرویس های دوره ای تا حد بسیار زیادی به خراب نشدن ناگهانی خودروی شما کمک خواهند کرد. اما با این حال ممکن است با وجود چک کردن همه ی قطعات خودرو به صورت ناگهانی خودرو در جاده خراب می شود. در صورت بروز هرگونه اشکال در خودروی خود می توانید تنها با یک تماس با خودروبر در کرمان می توانید مشکل خود را حل کنید. مجید امداد در کوتاه ترین زمان نیروهای متخصص خود را همراه با تجهیزات کامل به شما می رساند.