جوش آوردن ماشین
جوش آوردن ماشین یکی از مشکلاتی است که هر راننده ای ممکن است با آن مواجه شود. دلایل آن نیز می تواند متفاوت باشد. هنگامی که خودرو جوش می آورد، در واقع آب درون رادیاتور خودرو به جوش می آید. در نتیجه ی آن نیز بخار آب از زیر کاپوت ماشین بیرون می زند. این موضوع معمولا در فصل های گرم سال اتفاق می افتد. در این هنگام بهترین کار این است که خودرو خود را متوقف کرده و از ادامه ی حرکت بپرهیزید. سپس نسبت به رفع آن اقدام کنید. اما این که چرا این اتفاق می افتد موضوعیست که قرار است در این مقاله از وبسایت مجید امداد، خودروبر در کرمان، در ارتباط با آن، صحبت کنیم.

عدم وجود آب در رادیاتور
یکی از رایج ترین دلایل جوش آوردن خودرو، خالی شدن آب درون رادیاتور است. بدیهی است که اگر رادیاتور آب نداشته باشد، سریع جوش می آورد. این موضوع یعنی عدم وجود آب در رادیاتور نیز به دلایل مختلفی از جمله نشتی، پارگی شیلنگ، خرابی بست اتصال شیلنگ یا درب رادیاتور و ... رخ می دهد.
کار نکردن فن های رادیاتور
فن های رادیاتور نقش مهمی در خنک نگه داشتن دمای آن دارند. در واقع وظیفه ی اصلی آن ها همین است. در صورتی که این فن ها دچار مشکل شده و به درستی کار نکنند، آب درون رادیاتور خنک نمی شود. در نتیجه ی آن نیز دمای آب بسیار بالا رفته و موجب جوش آمدن اتومبیل شما خواهد شد.
خراب شدن ترموستات
وظیفه ی ترموستات تنظیم دمای موتور است. به این صورت که با حساسیت به گرما، هنگامی که دما افزایش می یابد فعال شده و دما را تنظیم می کند. بنابراین اگر این قطعه خراب شود، تنظیم دما به درستی صورت نگرفته و موتور داغ شده و در نتیجه خودرو جوش می آورد.
معیوب شدن واشر سر سیلندر
واشر سر سیلندر قطعه ای درون موتور است که مانع از مخلوط شدن آب و روغن با یکدیگر در داخل پیستون می شود. زمانی که این قطعه معیوب می شود، آب و روغن درون پیستون با یکدیگر ترکیب می شوند. این موضوع نیز یکی از دلایل جوش آمدن ماشین می باشد.
جوش آوردن ماشین و خرابی پمپ آب
پمپ آب نیز که وظیفه ی به گردش درآوردن آب درون موتور را به عهده دارد، نقش مهمی در تنظیم دما دارد. در صورتی که این قطعه خراب شود و نتواند آب را به گردش درآورد، دمای موتور افزایش پیدا می کند. با افزایش دمای موتور، خودرو نیز جوش می آورد.